Instructiuni de folosire Variconis

Instrucțiunea oficială Variconis din România va detalia modul de utilizare a instrumentului. Gelul trebuie aplicat local pe zonele cu o marjă mică. Apoi frecați ușor până când compoziția este complet absorbită de piele. Frecvența procedurii este de 2 ori pe zi. Pentru un efect mai mare, acoperiți zonele tratate și evitați spălarea componentelor active ale medicamentului. Este important să evitați obținerea compoziției pe rănile deschise și pe membranele mucoase. Durata cursului de tratament este individuală, dar este de cel puțin 30 de zile.

Instrucțiuni pentru utilizarea gelului Variconis

Principalele indicații pentru utilizarea Variconis

Medicamentul este prescris în stadiile incipiente și progresive ale bolii. Puteți începe să utilizați gelul pentru tratarea varicelor la debut:

  • umflarea severă a extremităților inferioare;
  • sentimente de disconfort rezultate din efort excesiv, muncă sedentară sau stare îndelungată în picioare;
  • alterarea vizuală a vaselor superficiale ale picioarelor;
  • sindromul durerii la nivelul extremităților inferioare.

Contraindicații Variconis

Gelul pentru tratarea varicelor este o combinație originală de extracte din plante. Prin urmare, agentul fără risc este prescris persoanelor în vârstă, pacienților cu sarcină. De asemenea, medicamentul este indicat persoanelor cu reacții alergice. În unele cazuri, există o aversiune individuală față de componentele individuale ale compoziției. Dacă apar semne precum arsuri, fotofobie, lacrimare sau rinită alergică, se recomandă să clătiți zona tratată cu multă apă caldă și consultați medicul pentru sfaturi suplimentare.